Ja, Doftrum ägs och drivs av Acreto AB (556681-5469). Vi är Nordisk distributör av Yankeecandle, Woodwick och Chesapeake Bay. 

Klicka dig in på de produkter du önskar beställa, och klicka på knappen ”lägg i varukorgen”. När du är klar så klickar du på kundvagnsikonen i högra hörnet för att komma till kassan. Identifiera dig, och genomför ditt köp. 

Efter genomfört köp får du ett kvitto direkt på skärmen samt också en orderbekräftelse skickad till din e-post adress. 

Du betalar enkelt med Klarna. Du kan välja mellan faktura, Swish, kortbetalning eller dela upp din betalning. 

I de allra flesta fall så skickas din order redan samma dag, eller dagen efter. Den normala leveranstiden är därmed cirka 2-3 vardagar innan din försändelse når dig. I leveransbekräftelsen från oss (kolla skräpposten) så framgår försändelsens spårningsnummer. Detta spårningsnummer kan du använda för att spåra din order. 

Spåra din försändelse med Schenker
Spåra din försändelse med DHL

I de allra flesta fall så skickas din order redan samma dag, eller dagen efter. Den normala leveranstiden är därmed cirka 2-3 vardagar innan din försändelse når dig.
I leveransbekräftelsen från oss (kolla även skräpposten) så framgår försändelsens spårningsnummer. Detta spårningsnummer kan du använda för att spåra din order. 

Spåra din försändelse med Schenker
Spåra din försändelse med DHL

Om du behöver hjälp så kan du kontakta oss här. 

Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakta oss. 

Ja, vi är den nordiska distributören av dessa varumärken, och alla våra produkter kommer direkt från tillverkaren. Detta säkerställer hög kvalité, få mellanhänder och garanterat originalprodukter. 

Ja, som kund till Doftrum har du rätt att utan anledning ångra ett köp med full returrätt inom 14 dagar efter det att du mottagit varan. 

För fullständiga villkor och instruktioner, se våra köpvillkor. 

Yankee Candle använder sig av en sojavaxblandning i sina ljus.

Se till att skydda färgen på ditt ljus genom att inte placera det i direkt solljus eller vid starka lampor då ljuset kan missfärgas eller blekas.

Låt alltid ljuset brinna tills vaxet smält ända ut till kanterna på behållaren. Detta kan ta en till flera timmar beroende på ljusets storlek, men motverkar att ljuset brinner ojämnt och en ”tunnel” eller grop skapas.

YANKEE CANDLE AROMA DIFFUSER:

Se alltid till att använda nytt vatten varje gång du ska använda din Ultrasonic Aroma Diffuser och fyll den med maximalt 100ml. När du häller i vatten använd dig då av en flaska för att hälla i produkten och häll inte i vatten direkt ur den rinnande kranen. Vår Ultrasonic aroma diffusers har nämligen ett luftutsläpp i kanten av vattenbasen och det vill man skydda ifrån att få in vatten då det annars kan förstöra din produkt.  Tillsätt vatten först och därefter din Ultrasonic Aroma diffuser oil. Sätt på det minsta plastlocket och därefter det större. Nu är du redo att börja använda din produkt.

Ultrasonic Aroma Diffuser kommer att stänga av sig själv efter 8 timmar. 

Rengör din Ultrasonic Aroma Diffuser efter varje användning. Dra ut strömkontakten och häll ut vattnet. Torka sedan rent med en mikrofiberduk för att undvika avlagringar från oljan. Tänk på att du aldrig ska rengöra den under rinnande vatten då det kan skada elektroniken. Låt den även stå utan överdelen en stund för att låta den torka helt.

Kontrollera strömuttaget, går den ändå inte i gång vänligen maila till vår support.

YANKEE CANDLE REEDS:

Refillen till Reedsen innehåller både essentiella och syntetiska oljor.

WoodWick använder sig av en sojavax blandning.

WoodWick använder sig av en innovativ träveke som förutom att den ger ett stämningshöjande ljud, även optimerar såväl spridningen av doft i rummet som brinntiden för ditt doftljus. Den sprakar som en brasa.

Se till att skydda färgen på ditt ljus genom att inte placera det i direkt solljus eller vid starka lampor då ljuset kan missfärgas eller blekas.

WoodWick innehåller syntetiska oljor och WoodWick ReNew innehåller eteriska oljor (samma sak som essentiella oljor det är bara två olika benämningar).

Släck ljuset och låt vaxet stelna. Ta sedan en mjuk trasa eller hushållspapper och torka rent glaset.

En tom glasbehållare kan du återvinna i glasåtervinningen. Annars kan vi varmt rekommendera dig att med hjälp av varmt vatten tvätta ur vaxresterna och använda behållaren till tex förvaring eller kanske som en ny serveringsskål, bara fantasin sätter gränser.

För att undvika att ditt ljus börjar ryka så ska du alltid trimma veken från förkolnade rester på träveken innan användning. Tänk också på hur ditt ljus står placerat, undvik att ställa det nära en ventilation eller i drag då det kan få ditt ljus att ryka och påverka hur det brinner.

En kollektion ifrån WoodWick skapad med omtanke om miljön. Vaxet består av en naturligt ofärgad kokos- och soya blend, behållaren är gjord av 55% återvunnet glas, doftoljorna är eterisk, locket är av kork och den mysiga sprakande patenterade träveken som är unik för just Woodwick® återkommer även här.

Chesapeake Bay består av en sojavax blandning.

Eterisk olja, även kallad essentiell olja, är en naturlig produkt som utvunnits och pressats ur växter, örter och blommor.

Låt alltid ljuset brinna tills vaxet smält enda ut till kanterna på behållaren. Detta kan ta en till flera timmar beroende på ljusets storlek, men motverkar att ljuset brinner ojämnt och en ”tunnel” eller grop skapas.

Trimma alltid veken från förkolnade rester innan du börjar använda det. Klipp sedan veken så att den är 8-10mm, ej kortare då riskerar lågan att kvävas av det smälta vaxet.

Jag hittar inte svar på min fråga..

Skriv till oss! Klicka här!