Vad händer när du inreder ditt hem med doft? Jo, du bygger upp atmosfärer och sätter stämningar i rummen som ger dem olika karaktärer och syften.
Du ger dig själv, din familj och dina gäster möjligheter att väcka sina sinnen och skapa gemensamma minnen, att känna inre harmoni, lugn och ro eller komma i glädjerusig, euforisk feststämning.

För av människans fem sinnen så är luktsinnet det allra starkaste. Doft kan på riktigt påverka hur vi mår och vår energinivå, de kan försätta oss i olika känslotillstånd och kan till och med förflytta oss i tid och rum. Kort sagt, ingenting påverkar oss så mycket som doft.

Doftrum är ett helhetskoncept för hemmadoft. Här hittar du varumärkena Yankee Candle, WoodWick och Cheaspeake Bay Candle. Alla lika älskade för sina unika dofter och tydliga inriktningar. 
Oavsett hur dina doftpreferenser ser ut så hittar du dem garanterat här hos oss. 

Yankee Candle handlar om festliga och färgglada dofter som inbjuder till umgänge med familj och vänner. Finn glädjen i de små stunderna och sätt guldkant på vardagen med hjälp av Yankee Candles underbara och lekfulla doftkollektioner.

WoodWicks vackra ljuskollektioner innehåller sofistikerade dofter som signalerar stil och medvetenhet. Den patenterade träveken ger extra mysfaktor med sitt milda och stämningsfulla sprakande, vilket ger vilket rum som helst en förhöjd känsla av hemtrevnad och välkomnande.

Chesapeake Bay Candle har allt för dig som strävar efter inre harmoni och balans. Den holistiska kollektionen Mind & Body med eteriska oljor och aromaterapeutiska egenskaper hjälper dig att komma i precis rätt sinnesstämning och förstärker den känsla du behöver – för stunden, för dagen och för ditt långsiktiga välmående. 

Oavsett vilket av Doftrums varumärken som är din favorit, kom ihåg en sak; Ett doftljus är alltid den bästa gåvan, till dig själv eller till någon du tycker om.