Ett helhetskoncept för hemmadoft på FORMEX-mässan den 16-18 januari i Monter A13:40

Av människans fem sinnen är luktsinnet det allra starkaste. Dofter och aromer kan göra de mest fantastiska saker med oss. Dofter skapar minnen, bygger upp atmosfärer, sätter stämningen i ett rum och påverkar våra sinnen, vår energi och vårt humör. Dofter stimulerar vår fantasi och frammanar nostalgi. Ja, dofter kan till och med förflytta oss i tid och rum.

Tänk vad viktigt det är med dofter och vad du kan tillföra ditt hem när du inreder med doft. Olika rum får olika karaktär och syften med hjälp av dofter som ger hjärnan rätt signaler. Vill du skapa lugn och ro i ditt sovrum? Fylla på med energi i ditt hemma-spa? Vill du att köket alltid ska ha en underton av fräscha örter? Vill du kanske samla vänner och familj och under glada former skapa nya gemensamma minnen kring högtider och fester?
Allt detta och mer kan du åstadkomma med doftsättning.

Doftrum är ett nytt helhetskoncept för hemmadoft, innehållande de välkända varumärkena Yankee Candle och WoodWick. På Formexmässan presenterar vi dessutom Chesapeake Bay, ett helt nytt doftvarumärke för den nordiska marknaden.

Vårt fantastiska utbud består av doftljus, reeds, diffusers, oljor, wax melts och mobila doftenheter. Fast det vi egentligen erbjuder är sinnesstämningar, känslor, atmosfärer och miljöer för ditt hem. Vill du veta mer om dofternas egenskaper och aromernas förunderliga värld? Kom och besök oss på Formexmässan den 16–18 januari 2024. Du hittar oss i monter A13:40.